Wenche Rydén Linné
10 augusti 2011 20:57
Hej Linda! Vad kul att du har hittat hit. Jag hann inte heller med så mycket när Charlie var riktigt liten men nu är det mycket lättare. Jag passar på att baka när Jörgen är hemma så om det skulle vara något med ungarna så behöver jag inte springa ifrån vid exv. ett bullbak. Kul att du fortfarande ammar, visst är det skönt när det fungerar. Jag ammar fortfarande Charlie men det är mest när han ska sova och när han vaknar på nätterna. Det har blivit smidigast så.
För att få muffins toppiga så har jag väl inget direkt tips. De muffins jag fått höga och fina är oftast "amerikanska muffins". Annars har jag hört (men inte provat) att man kan låta smeten vila över natten eller några timmar. Jag kan tänka mig att om man har i liiite mer mjöl så kanske de bakas lilte fortare och håller formen bättre, frågan är om de kanske blir torrare än annars.
Mängden muffinssmet i formen brukar jag alltid köra 2/3 delar vilken storlek de än har.
Slutligen....TACK så jättemycket för fin kritik.
Ha det jättebra med dina grabbar, stora som små och hälsa. Kram