Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Linda Hideng

10 augusti 2011 14:53

Hej Wenche! Hade ingen aning om att du har en blogg. Och att du bakar så mycket. Hur hinner du med tre barn?? Jag hinner knappt leta recept till middagen.. Men jag älskar oxå att baka. Blir kanske lite mer tid till det när skola och dagis har börjat. Och när jag slutar amma på heltid. Det tar ju sin lilla tid.. Jag ska ta och testa några av dina recept nästa gång det blir tid. De ser ju såå ljuvliga ut.
Har du förresten något tips på hur man får muffins "toppiga"? Mina brukar vara fina i ugnen men när jag tar ut dem sjunker de ihop. Eller så rinner de över formen i ugnen. Tycker det är supersvårt att veta hur mycket man ska ha i formen. Varför finns det inte ett streck i formarna?? Vore väl en bra idé!? Har du något tipså får du gärna dela med dig. Ha det superbra och fortsätt publicera bilder, recept och tips till oss andra mer ovana.
Kram Linda

Wenche Rydén Linné

10 augusti 2011 20:57

Hej Linda! Vad kul att du har hittat hit. Jag hann inte heller med så mycket när Charlie var riktigt liten men nu är det mycket lättare. Jag passar på att baka när Jörgen är hemma så om det skulle vara något med ungarna så behöver jag inte springa ifrån vid exv. ett bullbak. Kul att du fortfarande ammar, visst är det skönt när det fungerar. Jag ammar fortfarande Charlie men det är mest när han ska sova och när han vaknar på nätterna. Det har blivit smidigast så.
För att få muffins toppiga så har jag väl inget direkt tips. De muffins jag fått höga och fina är oftast "amerikanska muffins". Annars har jag hört (men inte provat) att man kan låta smeten vila över natten eller några timmar. Jag kan tänka mig att om man har i liiite mer mjöl så kanske de bakas lilte fortare och håller formen bättre, frågan är om de kanske blir torrare än annars.
Mängden muffinssmet i formen brukar jag alltid köra 2/3 delar vilken storlek de än har.
Slutligen....TACK så jättemycket för fin kritik.
Ha det jättebra med dina grabbar, stora som små och hälsa. Kram

 
Ingen bild

Biggan

7 mars 2011 12:09

När öppnar Wenches bageri?

Wenche Rydén Linné

7 mars 2011 15:13

alltid öppet för dig vännen ;)

 
Ingen bild

Snoppan

14 februari 2011 15:01

Varför är du så snygg? Undrande lagersnok.;)

Wenche Rydén Linné

14 februari 2011 15:17

För att du tycker det vännen ;)

Ovido - Quiz & Flashcards