Direktlänk till inlägg 7 februari 2012
Ja, i lördags gjorde min man en utav mina favoriträtter.
Allt han lagar blir gott och han är bättre än mig på att laga mat.
Han tycker dessutom att det är roligt så då får han hålla på :).
Färskostfyllda, baconinlindade kycklingfiléer med currysås och potatiskrocketter blev det.
Osten var Cantadous fyra peppar och denna gången provade vi guldfågelns tvådelade filéer och gubben min tyckte de var bättre än att försöka späcka de vanliga.
Denna lindades sedan med vanligt bacon och efter det tryckte han i tandpetare för att inte baconet skulle trilla bort.
Stek de tillräckligt för att de ska bli genomstekta och servera som ni vill.
Ikväll gick jag ifrån jobbet ett par timmar för en av trivselklubben anordnad pysselkväll på den lokala blomstergården. Där får man tips och hjälp och det finns hur mycket material som helst. Såhär blev resultatet...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 | 8 | 9 |
10 | 11 |
12 | |||
13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
|||||||
|