Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Wenche Rydén Linné - 18 maj 2011 08:10

Det var ett långdraget helsike man blev utsatt för.

 Var hos läkaren förra tisdagen för att kolla upp en förhårdnad i näsan jag har haft länge nu. Det var tydligen inget allvarligt. Passade på att kolla upp min hosta och varför jag har haft feber, det var tydligen en vanlig förkylning efter att ha lyssnat lite på lungorna. an trodde först att det kunde vara RS-virus och det hade ju varit mindre bra när Charlie är så liten.

Får fortfarande hostattacker på nätterna och Adam är likadan. Det verkar dock som att resten av familjen har klarat sig.


Idag blev jag 25 igen ;). Tänkte jag skulle baka en tårta idag men har inte bestämt vad det blir för sort ännu. Köpte lite jordgubbar igår så de får väl föölja med på ett hörn. "Fick" en systemkamera av min man förra helgen och den har gått varm med barnen som motiv för det mesta. Riktigt roligt men behöver läsa på mer och gå en liten "utbildning" hos min kära kusin som är riktigt duktig.


Nähä, nu får jag väl snart börja plocka undan lite grann. Fast det känns onödigt när Adam plockar upp grejerna lika fort.

Ovido - Quiz & Flashcards