Direktlänk till inlägg 1 januari 2012
Hittade receptet på glykosburken och attans vad goda kolorna blev.
100 g smör
4 msk kakao
2 dl vispgrädde
3dl strösocker
1 dl sirap
1 krm salt
2 msk flytande glykos
Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull.
Koka upp ock låt den koka 10-15 min till smeten blir tjockbubblig och håller för kulprov.
Häll upp smeten i en smörpappersbeklädd långpanna eller lagom form.
Låt kallna i kylen.
Skär i lagom bitar och packa in i smörpapper.
Ikväll gick jag ifrån jobbet ett par timmar för en av trivselklubben anordnad pysselkväll på den lokala blomstergården. Där får man tips och hjälp och det finns hur mycket material som helst. Såhär blev resultatet...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 | |||
30 |
31 | ||||||||
|