Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Wenche Rydén Linné - 17 februari 2011 22:22

Igår hände inte mycket, inget bakande och ingen matlagning. Det blev pizza igår och det är ju helt ok någon gång då och då.


Idag var en liiite mer produktiv dag. Började med att lämna fika på betongstationen, lång gjutning igen. Men idag blev de färdiga kl 16, helt otroligt. Sen hämta pappa i Gislaved, han skulle lämna bilen på lagning. När vi kom hem så gjorde jag ett försök att baka en sockerkaka efter ett "sockerfritt" recept, en av gubbens jobbarkompisar har diabetes så jag tänkte att han skulle få fikabröd med imorgon. Det blev nåt som jag inte tänker baka igen. Trots 2 dl sukettsocker smakade kakan INGENTING.....den var totalt smaklös, inte tillstymmelse av...nåt. Så besviken, jaja...försökte ju iallafall.


En liten tur till affären och hem för att göra....potatisgratäng!!! Gubben stekte philadelphia (grillad paprika) fylld, baconinlindad kycklingfilé. Fick fint besök av lille Johan.  Till efterrätt blev det de sista bitarna med black&white kladdkaka. Gott, så nu är man sådär mätt igen.

 


Imorgon kommer äääääntligen Fabian hem, det var väl inte planerat att han skulle vara borta så länge men han har haft det väldigt bra så det är väl bara att låta honom hållas. Ska bli så skönt att få hem honom, saknar honom sååå mycket.


Nähä, nu sitter Charlie och väntar på att vi ska gå och lägga oss så det är väl bara att hänga på.

Fridens liljor allihopa.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards