Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Wenche Rydén Linné - 20 mars 2011 21:25

Igår ville Fabian sova över hos mormor och det var ju helt ok. Min man kom på att vi skulle prova att ha Adam hos farmor och farfar över natten. Adam har aldrig sovit borta så det var ju bra att testa när man ändå inte ska göra nåt utan kan hämta honom om det skulle vara att han vill hem. Det gick jättebra, kl 20 jagade han katterna i riddarhjälm och långkalsonger (måste varit en syn). Vi passade på att åka till Jönköping vid middagstid och åkte i Fiaten när vi ändå bara var tre. Vi skämtade på vägen dit att "undra hur många fynd de har på IKEA nu, typ hyllor och soffor och sånt". Vi brukar alltid vara impulsiva och köpa grejer som vi behöver....särskilt om det är prissänkt.  Givetvis hade de sänkt priset 1000 kr på ett köksbord i massiv bok. Vi har kollat efter ett köksbord i massivt trä länge nu. Det är nog två år dedan vi köpte det nuvarande köksbordet, men det är fanér på  spånskiva ock reser sig så fort det kommer lite fukt på det. En aning irriterande.

Bordet gick iallafall in i Fiaten ;).

En liten runda på Mediamarkt och inhandling av lite filmer blev det också.

Charlie har inte varitden lättaste killen nu ett par dar....smakportioner som kör ihop magen och säkert tänder på g kan göra sitt på humöret. Inte lätt att vara liten.

Fabian hade somnat kl 21 efter lite snöbollskrig med mormors särbo och Adam hade somnat runt 21.20 Det händer ju aldrig här hemma.

Vi hade filmkväll.

Först ut var filmen RED

  Pensionerade CIA agenter. Helt ok, tappade i tempo en liten stund men tog igen det igen.

Sedan var det "The other guys"

  Min favvo The Rock var ju med, tyvärr en alldeles för kort stund. Annars var det en rolig film men känslan av att det blev lite fööör mycket ibland.

Ikväll tittade vi på den tredje filmen "Grown ups"

  En riktigt rolig film. Behöver inte säga mer än så.


Nähä, nu blir det att ladda för en ny vecka.

See ya

Ovido - Quiz & Flashcards