Direktlänk till inlägg 15 juli 2011
Gjorde en till 6 pers (som jag räknar..en macka/pers)
1 paket jättefranska
bordsmargarin
rökt skinka
majonäs
bakad leverpastej
5 kokta ägg (koka fler om du vill ha till garnering också)
kaviar
3-4 dl vispgrädde
Lager 1:
6 skivor bröd med smör
skinka över hela lagret
ett tunnt lager med majonäs
Lager 2:
6 skivor bröd med smör
leverpastej (gärna uppblandad med lite mjölk så den blir mer "bredbar")
ett tunnt lager majonäs
Lager 3:
6 skivor bröd med smör
ett tunnt lager kaviar
ett lager skivade ägg (går åt ca 5 st)
Ett tunnt lager majonäs
Lager 4:
6 skivor bröd med smör
Garnering:
Bred ut vispad grädde (som är smaksatt med ca 2-3 msk kaviar) ovanpå och runt smörgåstårtan.
Skiva ost och tryck fast i grädden runt om.
Använd er egen smak och fantasi till garnering.
Ikväll gick jag ifrån jobbet ett par timmar för en av trivselklubben anordnad pysselkväll på den lokala blomstergården. Där får man tips och hjälp och det finns hur mycket material som helst. Såhär blev resultatet...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
10 |
|||
11 |
12 | 13 |
14 |
15 | 16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 | 21 | 22 | 23 |
24 | |||
25 | 26 | 27 |
28 |
29 | 30 |
31 | |||
|