Direktlänk till inlägg 2 augusti 2011

Bullar med vit choklad

Av Wenche Rydén Linné - 2 augusti 2011 13:48

Dessa blev också ruskigt goda. 

Vill ni hellre ha mörk choklad så går detta bra med.


1/3 dels del av degen på grundreceptet ger ca 20 bullar.


Kavla ut en rektangel och bred på ett tunnt lager med påläggsmargarin.

Hacka 100 g med vit choklad i bitar, ca 0.5 cm.

Strö chokladen över rektangeln och rulla den som med vanliga kanelbullar.

Skär i bitar och lägg i formar.

Jäs under duk i ca 40 min.

Grädda i 225 grader i 6-8 min. Dessvärre glömde jag mina i ugnen när jag bråkade med bröd degen så de blev lite väl bruna (men gooooda ändå)

När de ha svalnat, smält 50 g vit choklad och ringla över bullarna.

Låt chokladen stelna, ät och njut.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wenche Rydén Linné - 10 maj 2015 10:31


Adam skulle på ninjakalas i fredags. Klart att han skulle ha ett ninjakort till killen som fyllde år. ...

Av Wenche Rydén Linné - 10 maj 2015 10:29


En av Adams (mellanpojken) klasskompisar fyllde år.

Av Wenche Rydén Linné - 10 maj 2015 10:24


Svågern fyllde år

Av Wenche Rydén Linné - 10 maj 2015 10:09

Svärfar fyllde år

Av Wenche Rydén Linné - 18 mars 2013 22:58

Ikväll gick jag ifrån jobbet ett par timmar för en av trivselklubben anordnad pysselkväll på den lokala blomstergården. Där får man tips och hjälp och det finns hur mycket material som helst. Såhär blev resultatet...

Ovido - Quiz & Flashcards